Még soha ennyi gyerek nem rúgta a bőrt a Mohácsi TE nyári focitáborában

2017. június 27. kedd 08:21

Még soha ennyi gyerek nem rúgta a bőrt a Mohácsi TE nyári focitáborában

Az elmúlt héten hatodik alkalommal rendezte meg a Mohácsi Torna Egylet 1888 labdarúgó szakosztálya júniusi focitáborát. A nagy sikerű program júliusi turnusaira pár napig még lehet jelentkezni. 


A táborba ezúttal nyolc-, kilenc és tízéveseket várták. Az MTE igazolt focistáinak 8000, míg külsősöknek tízezer forintot kellett fizetniük, amit napi két edzést, ebédet, uszoda belépőt, ásványvizet és pólót tartalmazott.

A tábor első turnusán minden eddiginél többen, nyolcvanketten vettek részt, a gyerekekkel nyolc edző, köztük a felnőtt csapat focistái is foglalkoztak. A mohácsi és környékbeli jelentkezők legnagyobb élménye a kisvonattal való utazás volt, az alkalmatosság az ebéd helyszíne és az újvárosi pálya között szállította őket. A játékos feladatokkal tarkított tábor június utolsó hetében folytatódik, ahol a 2003-2004-2005 és 2006-os születésű gyerekeké lesz a főszerep.

A labdarúgó szakosztály júliusban is heti turnusokban hirdet tábort, ahova a napokban még lehet jelentkezni (a 20 975 4591-es telefonszámon). A szervezők nem csak a már rendszeresen sportoló focistákat várják, hanem azokat is, akik szeretik ezt a sportot és szívesen eltöltenének pár napot egy szórakoztató nyári táborban. E. B.

Erdélyi Bianka