Kézilabda: rangadó következik az NBI/B negyedik fordulójában

2016. október 01. szombat 10:35

Kézilabda: rangadó következik az NBI/B negyedik fordulójában

Október 1-én, szombaton délután hat órakor rendezik a női kézilabda NBI/B negyedik fordulóját, ahol két idegenbeli mérkőzést követően a Mohácsi TE a Rinyamenti KC csapatát látja vendégül. 

A mohácsiak ellenfele a felkészülést új edzővel, a korábban Kozármislenyben dolgozó, horvát Mato Matijevic-el kezdte meg. A csapat jelenleg egy győzelemmel és két vereséggel a tabella tizenegyedik helyén áll. Bár két hete Győrben kikaptak, a mohácsiak jelenleg harmadikak, köszönhetően a Haladástól és a Csurgótól szerzett két-két pontnak. Messze menő következtetéseket azonban semmiképp sem szabad levonni a két csapat helyezéséből, hiszen az összecsapás az évek alatt igazi rangadóvá nőtte ki magát.

Ezúttal is hatvan perc kőkemény csatára számíthatnak a kilátogató nézők, elég csak a tavalyi szezon mohácsi mérkőzésére gondolni, ahol hiába vezettek szinte végig a hazaiak, a végén Nagy Renáta vezérletével 24-23-as nagyatádi győzelem született.

A mérkőzést szombaton délután hat órakor rendezik, az eredményről természetesen mielőbb beszámolunk. A felnőtt mérkőzés előtt, négy órától a juniorok találkozóját láthatják az érdeklődők.

E. B.