Hatodik helyen zárt az MTE U11-es csapata az Országos Utánpótlás Futsal Bajnokságban

2017. május 25. csütörtök 16:21

Hatodik helyen zárt az MTE U11-es csapata az Országos Utánpótlás Futsal Bajnokságban

Az elmúlt hétvégén rendezték meg Győrben az Országos Futsal Utánpótlás Bajnokság Területi Elődöntőjét. A mohácsi U11-es csapat két vereséggel és egy győzelemmel végzett az elődöntőn, így a bajnokságban az előkelő hatodik helyet szerezték meg.

A csapat az első mérkőzését az Újpesti Torna Egylet együttesével játszotta. A meccs  nem indult jól, hiszen az ellenfél hamar elhúzott három góllal. Egy időkérés után azonban a mohácsiak rendezték a soraikat, elmúlt a lámpaláz is, többször is eljutottak az ellenfél kapujához, azonban gól nem született egyik akcióból sem. A meccs végén az ellenfél még egyszer betalált, ezzel beállítva a 4-0-ás végeredményt.

A második meccs sem ígérkezett könnyűnek, hiszen a címvédő győri bajnokcsapattal mérkőzött meg a mohácsi gárda. A mieink sokkal jobban kezdtek, mint az elsőn, így mindössze huszonöt másodperc alatt gólt is szereztek. Végig fegyelmezetten játszva végül győzelmet arattak a győriek felett.

A harmadik mérkőzésre a mohácsiak már kimerülten mentek neki, hiszen csupán öt percük volt kipihenni a győzelem fáradalmait. Ez tükröződött a játékukon is, a lendület elfogyott, s a balatonalmádi csapat 5-0-ra nyerte meg a találkozót.

A csapat tagjai: Brecska László (edző), Hámori Péter (szakosztályvezető), Székely István (edző), Bódis Lili, Brecska Szabolcs, Matics Kristóf, Mórócz Péter, Váradi Péter, Vasas Roland, Verbulecz Boldizsár, Pencz Patrik, Halas Hunor, Brecska Dániel;

D. Zs.