Ez már tényleg nagyon baba: a Nagyatádot is legyőzték kézis lányaink

2016. október 01. szombat 21:11

Ez már tényleg nagyon baba: a Nagyatádot is legyőzték kézis lányaink

Egy hete idegenben a Csurgót, most szombaton este pedig a Rinyamenti KC-t fektették két vállra a Mohácsi TE női kézisei az NB I/B-ben. A Nagyatád ellen igazi rangadót játszottak a mohácsiak.  

Megvan ez is!

 

Harmadik győzelmét aratta szombaton este az MTE, amelynek értékét növeli, hogy a rendre közvetlen riválisuknak számító Nagyatádot verték meg idehaza a lányok. Ezek a bajnoki pontok egészen biztosan nagyon jól fognak jönni majd a végelszámoláskor.

A meccset kiválóan kezdték a mieink, a jó védekezés mellett elöl is hatékonyak voltak, gyorsan ötgólos előnyre tettünk szert, amelyből három a szünetre is megmaradt.
A második félidőben is maradt az előny, a Nagyatád azonban nem adta fel, s a végén egyre közelebb is sikerült kerülniük a csapatunkhoz.

Ekkor minden bizonnyal sokaknak eszébe jutott a tavalyi mohácsi mérkőzés, ahol hiába vezettek szinte végig a hazaiak, végül 24-23-as nagyatádi győzelem született.

Szerencsére most nem így, a mérkőzés végére is kitartott az előny. Bár sokkal simább is lehetett volna, a győzelem megvan, így a lányok minden dicséretet megérdemelnek.

Bár mindenki kitett magáért, külön is jár az elismerés Zsolt Krisztinának, aki 14 góllal vette ki a részét a diadalból.

Mohácsi TE - Rinyamenti KC 30-27 (15-12)

Mohácsi TE:
Kiss - Bozsovics 2, Zsolt 14 (8), Kaló 3, Farkas 4, Erdélyi 2, Hahner 4

Csere: Rittlinger 1, Balogh

Edző: Borbándi István

M. B. - Fotó: Dömse Zoltán