A technika megadta magát, ezért Zsebe Gáborék feladni kényszerültek a Baranya Kupát

2017. augusztus 10. csütörtök 14:46

A technika megadta magát, ezért Zsebe Gáborék feladni kényszerültek a Baranya Kupát

A hétvégén rendezték a Baranya Kupát Komlón, ahol a szederkényi Zsebe Gábor-Tukacs Ákos páros rövid kihagyás után ismét rajthoz állt. A magas színvonalú versenyen Zsebéék sokáig jól álltak, ám ezúttal is megviccelte őket a technika ördöge, és kiestek. 

- Két hónap kihagyás után nagyon vártuk már a Baranya kupát, ami számunkra hazai pályának számít - nyilatkozta hírportálunknak a Skoda Feliciával versenyző Zsebe Gábor.

- Az autót felkészítve részt tudtunk venni a csütörtöki teszten is, ami nagyon kellett, mert elég régen ültem autóban és akkor is keveset mentem. Markó Tibi és csapata szokásukhoz híven szuper versenyt raktak össze idén is. Maga a verseny jól indult, rögtön az első gyorson abszolút 6. időt mentünk. A többi gyorson is aránylag jó időket autóztunk, de érződött rajtam az idei év kevés kilométere. Ennek ellenére a kiesésünkig, amikor is elment az olajnyomás a motorban, az abszolút 9. kategória 3. helyen álltunk.

- Összegezve a hétvégét, a nagy meleg ellenére egy pörgős, nagyon jól megrendezett versenyen vettünk részt. Nagyon sajnálom, hogy a szurkolóknak csalódást okoztunk a kiesésünkkel, de a technikai sportokban ez benne van. Köszönöm a támogatóimnak és a csapatomnak, hogy ismét teljes vállszélességgel mögöttünk álltak.

Erdélyi Bianka - Fotó: Köbli Károly