Újra: 72 óra kompromisszum nélkül – Te is jössz, hogy segíts?

2013. október 07. hétfő 10:49

Hazánkban hatodik, Mohácson pedig a harmadik alkalommal kerül megrendezésre a szociális önkéntes akció, a 72 óra kompromisszum nélkül.

Az Ökumenikus Ifjúsági Alapítvány programja Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyenek másokért, a környezetükért. A program keretében országszerte fiatalok csoportjai 72 órán, azaz három napon keresztül folytatnak szociális, karitatív, ökológiai vagy fejlesztő, építő tevékenységeket változatos helyszíneken, a legkülönbözőbb módokon segítve a rászoruló embereken és környezetükön: például kerítésfestéssel, épületfelújítással, faültetéssel, emlékművek rendbetételével, erdeink megtisztításával, közös kirándulással a mozgássérültekkel vagy úgy, hogy idősekkel, betegekkel foglalkoznak stb...

Mohácson a Veled Tartok Egyesület szervezi és várja a fiatalok jelentkezését, olyanokat, akik kompromisszum nélkül vállalják, hogy október 12-én önkéntes feladatokban segédkeznek. Bővebb információ az egyesület honlapjáról szerezhető, jelentkezni ugyanitt lehet!

Mohácsi RóKa